' rel='stylesheet' type='text/css'>

Om DaySpa

DaySpa är ett nytt designorienterat koncept där tidigare otillgänglig vardagslyx blir tillgänglig.

Vi startade DaySpa för att vi tyckte att det var så synd att vi i Sverige inte hade någon möjlighet att få till exempel enkel och välgörande massage eller ansiktsbehandling som en naturlig del av vardagen. Det har länge varit en självklarhet i många andra länder. I Sverige har utbudet sett precis likadant ut i många decennier. Allt man har haft att välja på är dyra, otillgängliga och omoderna stora spa eller små lite oinbjudande salongsaktiga ställen.
Vi har velat skapa en opretentiös, lättillgängligt, väldesignad men välkomnande plats i Sverige där man äntligen ska kunna gå och få den behandling man förtjänar till helt nya prisnivåer och en helt ny flexibilitet.
I Sverige har man varit duktig på att träna och äta rätt, men alla springer medvetet eller omedvetet omkring mitt i all stress med massa knutor och trötta kroppar. Vi vill att alla ska få känna sig och må bättre.
Vi är relativt trevliga entreprenörer som vill sprida lite glädje för en gångs skull. Vi vill förändra en bransch som stagnerat, men som har mycket positivt att erbjuda i vardagen. Vi vill ge denna service för första gången i Sverige. Välkommen att höra av dig, eller kom förbi så hjälper vi dig - precis när du vill.